14-05-2017, 21:14
Witajcie.
W wielkim skrócie - byłem dość aktywnym użytkownikiem na tym forum - nick WhiteWolf - ale po dłuższej nieobecności zapomniałem hasła a niestety przypomnienie odpadło bo.... usunąłem konto na poczcie, do której było przypisane :
Można mnie na pewno znaleźć w dziale o miodach pitnych 
Miodów troszkę narobiłem, win w dużych balonach również, nalewek, krupników itp, popełniłem też kilka "cięższych" grzeszków w okolicy 90%
Robię przymiarki do Malagi i potrzebuje 5 rodzajów win w różnych ilosciach ( małych ). Potrzebowałbym nastawić je w 5 litrowych damach - jabłko, śliwka, wiśnia, jeżyna i malina. Wina mają być słodkie - nawet bardzo. Na duże balony - od 30 L mam szczegółowe proporcje ale nie orientuje się jak je ogarnąć w tak małych ilościach ? Pomożecie ?
Z góry dziękuje.
W wielkim skrócie - byłem dość aktywnym użytkownikiem na tym forum - nick WhiteWolf - ale po dłuższej nieobecności zapomniałem hasła a niestety przypomnienie odpadło bo.... usunąłem konto na poczcie, do której było przypisane :

Miodów troszkę narobiłem, win w dużych balonach również, nalewek, krupników itp, popełniłem też kilka "cięższych" grzeszków w okolicy 90%

Z góry dziękuje.