23-12-2010, 19:51
Dnia 22 grudnia 2010 r. w Kochanowie...
Wyedytowałem post z niepotrzebnych już informacji.
Odszedł Skrzych
|
23-12-2010, 19:51
Dnia 22 grudnia 2010 r. w Kochanowie...
26-12-2010, 17:50
Z niewypowiedzianą przykrością informuję, że nasz forumowy SKrzych nie żyje.
Pozdrawiam Piotr
27-12-2010, 20:44
Witam
Msza pogrzebowa Krzysztofa odbędzie się w czwartek 30.12.2010 r. o godzinie 13:00 w kościele parafialnym w Zabierzowie, a następnie trumna zostanie odprowadzona na cmentarz parafialny.
02-01-2011, 00:07
Witam
Na pogrzebie odnalazłem kilkoro przyjaciół winiarzy spotkanych uprzednio na naszych zlotach, spotkałem również osoby, które znałem jedynie z forum, przykro mi, że poznaliśmy się w tak smutnych okolicznościach. W imieniu swoim i całej naszej społeczności złożyłem Żonie Skrzycha wyrazy współczucia. Poniżej e-mail od rodziny Skrzycha: "Dzień dobry, w imieniu całej rodziny, w szczególności Ewy, rodziców i dzieci, jak również swoim własnym, chciałbym podziękować całej społeczności forum wino.org.pl za pomoc i wsparcie udzielone nam w trakcie tego jakże trudnego okresu. Świadomość, że gdzieś w wirtualnym świecie istnieje społeczność martwiąca się o Krzyśka i robiąca wszystko, aby pomóc go odnaleźć była dla nas naprawdę dużym wsparciem. Śledziłem forum na bieżąco i najważniejsze rzeczy przekazywałem Ewie i to przede wszystkim na jej prośbę piszę ten list. Może to zabrzmi trochę naiwnie, ale nie spodziewaliśmy się takiego odzewu ze strony ludzi, którzy Krzysztofa znali w zasadzie tylko poprzez jego posty na forum. Jak widać, Internet nie zawsze oddala ludzi, czasami pozwala na stworzenie więzi, których zaistnienie nie byłoby możliwe w świecie realnym. Czy mógłbym prosić o zamieszczenie w naszym imieniu w stosownym wątku na forum podziękowań za pomoc, wsparcie i przede wszystkim za pamięć o Krzysztofie? Pozdrawiam serdecznie, -- Roman Sąsiada" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|