28-10-2014, 19:06
Witam Kolegów
Na stronach amerykańskich miodosytni widziałem ofertę miodów pitnych pomarańczowo czekoladowych i mam pytanie do bardziej doświadczonych miodosytnikow jak się do tego zabrać
Najbardziej interesuje mnie jak uzyskać smak czekoladowy bo z pomarańczowym sprawa jest prosta , wymyśliłem sobie, że można ddodać ziarna kakaowca ale one w tej postaci są bardzo gorzkie i w niczym nie przypominają smaku czekolady.
Może ktoś w Kolegów miał jakieś doświadczenia i może się nimi podzielić
Pozdrawiam
Na stronach amerykańskich miodosytni widziałem ofertę miodów pitnych pomarańczowo czekoladowych i mam pytanie do bardziej doświadczonych miodosytnikow jak się do tego zabrać
Najbardziej interesuje mnie jak uzyskać smak czekoladowy bo z pomarańczowym sprawa jest prosta , wymyśliłem sobie, że można ddodać ziarna kakaowca ale one w tej postaci są bardzo gorzkie i w niczym nie przypominają smaku czekolady.
Może ktoś w Kolegów miał jakieś doświadczenia i może się nimi podzielić
Pozdrawiam