02-05-2015, 17:37
Wino - jak wiadomo można robić prawie ze wszystkiego.
Wpadłem jednak na pomysł, by jak z kartonikowego soczku jabłkowego, zrobić cydry :
a) grejpfrutowy (100% soku, lub wyciskany z owoców)
b) ew. pomarańczowo-cytrynowy
c) poziomkowy , etc... inne wariacje kombinacje
Co myślicie przede wszystkim o cydrze z kartonikowego soku grejpfrutowym, lub z wyciskanych owoców. Wyjdzie to?
Pozdrawiam
Wpadłem jednak na pomysł, by jak z kartonikowego soczku jabłkowego, zrobić cydry :
a) grejpfrutowy (100% soku, lub wyciskany z owoców)
b) ew. pomarańczowo-cytrynowy
c) poziomkowy , etc... inne wariacje kombinacje

Co myślicie przede wszystkim o cydrze z kartonikowego soku grejpfrutowym, lub z wyciskanych owoców. Wyjdzie to?
Pozdrawiam
