• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Domowych Winiarzy › Nasze pasje, czyli co robimy oprócz trunków › Wędzarnie, wędzenie i grillowanie
Grill i wędzarnia

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Grill i wędzarnia
Szlumf Offline
Młodszy winiarczyk

Liczba postów: 88
Liczba wątków: 0
16-02-2016, 12:12
Dzięki uprzejmości Jacka zamieszczam ponownie link do polecanej wcześniej strony http://www.cdr.gov.pl/images/Radom/pliki...e%20A5.pdf. Teraz wyświetlają się też wcześniej niedostępne  rysunki.
I jeszcze raz zachęcam do lektury i przemyślenia wniosków końcowych.
P.S.
Czy gdzieś można tanio zbadać swoje wyroby? Na WD piszą coś o 300zł za próbkę. To dla mnie stanowczo za drogo.
Szukaj
Odpowiedz
kryma Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 425
Liczba wątków: 13
Nastrój: dobry
17-07-2016, 07:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2016, 08:04 przez kryma.)
Pozdrawiam
Cóż robi   emeryt  jak mu się nudzie  Robi różne rzeczy  Ja  stwierdziłem  że  przy wkładaniu  i wyjmowaniu
 produktów  z wędzarni  potrzebny jest  jakiś stolik   Więc  zabrałem się  i za 3 dni zrobiłem  stolik 3 poziomowy
z  drążkiem  do wieszania mięs  po  wyjęciu  (na zdjęciu  nie założony)
Maciej

(17-07-2016, 07:57)kryma napisał(a): Pozdrawiam
Cóż robi   emeryt  jak mu się nudzie  Robi różne rzeczy  Ja  stwierdziłem  że  przy wkładaniu  i wyjmowaniu
 produktów  z wędzarni  potrzebny jest  jakiś stolik   Więc  zabrałem się  i za 3 dni zrobiłem  stolik 3 poziomowy
z  drążkiem  do wieszania mięs  po  wyjęciu  (na zdjęciu  nie założony)
Maciej

Popatrzyłem  na zdjęcie  i doszedłem do wniosku że trzeba tekst uzupełnić . Blaty  zostały zrobione z płyt  ceramicznych
Ja zrobiłem  kilka  stolików  wykorzystując płyty ceramiczne . Płyty  mają obrzeża zrobione z  T - ownika Jeszcze jedno zdjęcie  tego stolika  ale bez zamontowanego dolnego poziomu

Załączone pliki Miniatury

Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
lech.kuba Offline
Dionizos
Liczba postów: 3.585
Liczba wątków: 16
Nastrój: :-) :-)
17-07-2016, 08:21
Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:
Lech
Szukaj
Odpowiedz
kryma Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 425
Liczba wątków: 13
Nastrój: dobry
17-07-2016, 08:39
(17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:

Ja mam takiego   sąsiada - żarliwego chrześcijanina   który  od czasu do czasu odwiedza moją  działkę  bo to jest dom  w którym nie mieszkam  i coś od czasu do czasu coś  przywłaszcza Więc założyłem  kłódkę . Ja go rozumiem  tego sąsiada  bo on to robi celowo  bo jak idzie  do spowiedzi i ma mało grzechów  to go proboszcz go opieprza  że przychodzi do spowiedzi  z tak małą ilością grzechów  i zawraca mu głowę Więc żeby  się było co spowiadać  to czasami  złodziejstwem  uzupełnia  ilość grzechów Kiedyś  prosiłem  proboszcza  żeby   tym złodziejom  kazał  wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem   ale żaden z tych żarliwych chrześcijan - złodziei  nie wrócił  skradzionych rzeczy
Maciej
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
drajla Offline
Moderator - Nalewkarski arcymistrz
Liczba postów: 8.571
Liczba wątków: 400
17-07-2016, 09:39
(17-07-2016, 08:39)kryma napisał(a):
(17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:

Ja mam takiego   sąsiada - żarliwego chrześcijanina   który  od czasu do czasu odwiedza moją  działkę  bo to jest dom  w którym nie mieszkam  i coś od czasu do czasu coś  przywłaszcza Więc założyłem  kłódkę . Ja go rozumiem  tego sąsiada  bo on to robi celowo  bo jak idzie  do spowiedzi i ma mało grzechów  to go proboszcz go opieprza  że przychodzi do spowiedzi  z tak małą ilością grzechów  i zawraca mu głowę Więc żeby  się było co spowiadać  to czasami  złodziejstwem  uzupełnia  ilość grzechów Kiedyś  prosiłem  proboszcza  żeby   tym złodziejom  kazał  wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem   ale żaden z tych  żarliwych chrześcijan - złodziei  nie wrócił  skradzionych rzeczy
Maciej

Jak masz pewność, to zgłoś to na Policję. Oni są do tego.
Szukaj
Odpowiedz
lech.kuba Offline
Dionizos
Liczba postów: 3.585
Liczba wątków: 16
Nastrój: :-) :-)
17-07-2016, 11:19
Szkoda że tam nie mieszkasz, bo z fotek które już pokazałeś to ogród fajny, ja mieszkam na wsi i sobie bardzo chwalę, a jaka lokalizacji jeśli to nie tajemnica.
Pozdrawiam.
Lech
Lech
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

Forum Domowych Winiarzy › Nasze pasje, czyli co robimy oprócz trunków › Wędzarnie, wędzenie i grillowanie
Grill i wędzarnia

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

• Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-07-2025, 06:00 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa