Już wiem, co się stało. Po migracji na nowy silnik, źle było skonfigurowane na serwerze zarządzenie pamięcią podręczną i dlatego były problemy z wylogowaniem. Zrobiłem dzisiaj poprawkę na tę okoliczność. Poczekajmy, co powiedzą koledzy na temat problemu wylogowania. Szukajką zajme się w pierwszej kolejności. Tata1959, czy szukajka zawsze każe Ci czekać przy "pierwszym wyszukiwaniu" czy przy następnych już też? No i pytanie jak zdefiniować "pierwsze szukanie"? Czy to jest pierwsze wyszukiwanie w danym dniu czy może pierwsze od jakiegoś czasu (np. pierwsze od ostatniej godziny).
Nowy silnik forum oraz strona SWiMP
|
19-05-2016, 07:13
Na górze strony "Pokaż ostatnie posty", nie działa ppm przez co nie można np. w ten sposób otworzyć tego w nowej karcie.
Zaznaczyć nawet tego się nie da.
Pozdrawiam
----Erikos----
20-05-2016, 11:48
Nie wiem gdzie są moje posty. I tak były bez sensu :/.
Chociaż... Wpadłem na pomysł jak można pokazać, że jest nowa wiadomość w Shoutboxie. Jeśli jest nowa notka, to w nawiasie niech wyświetla się ile ich jest. Czyli tak jak z czatem. Jeśli nikogo nie ma, to jest zero. Jeśli ktoś jest, to jest jeden albo więcej w nawiasie. Grzegorz "Nie spiesz się tak młody przyjacielu!
Nikt nie umknie przed swoim losem."
06-07-2016, 19:22
Nie wiem gdzie zapytać - czy to się dzieje u mnie czy coś na forum
![]()
przyjmuję bana bez ostrzeżenia
pozdrawiam Roman
Jeśli masz na myśli to czarne pole w Twoim załączniku, które zasłania post Pawła to jeszcze tak mi się nie przytrafiło i u mnie jest normalnie.
Pozdrawiam
----Erikos----
Dokładnie, o tę zasłonkę mi chodzi
![]() edit zmieniłem przeglądarkę i jest OK
przyjmuję bana bez ostrzeżenia
pozdrawiam Roman
06-07-2016, 20:15
Zostałem ocenzurowany przez przeglądarkę
Pozdrawiam, Paweł
Qui bibit, dormit; qui dormit, non peccat; qui non peccat, sanctus est, ergo – qui bibit, sanctus est. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|