Zauważyłam, że licznik odsłon nie działa - najlepiej to widać przy poście "Sokowirówka do 300 zł" - liczba odpowiedzi 2, wyświetleń 0
Licznik odsłon nie działa
|
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dzisiaj w ogóle nie mogłem otworzyć strony forum. Na dwóch różnych komputerach. Jakies angielskojęzyczne komunikaty. Na stronie widać zakładki, ale na forum wejść nie mogłem. Po kliknięciu linka o problemach logowania, strona otwierała się w nowej karcie w identyczny sposób. Zanim udało mi się otworzyć obecną zakładkę, miałem mnóstwo poniższych komunikatów, które zajmowały pół strony
"MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance."
23-12-2015, 01:27
(23-12-2015, 01:14)marmur napisał(a): Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dzisiaj w ogóle nie mogłem otworzyć strony forum. Na dwóch różnych komputerach. Jakies angielskojęzyczne komunikaty. Na stronie widać zakładki, ale na forum wejść nie mogłem. Po kliknięciu linka o problemach logowania, strona otwierała się w nowej karcie w identyczny sposób. Zanim udało mi się otworzyć obecną zakładkę, miałem mnóstwo poniższych komunikatów, które zajmowały pół strony Nie tylko Ty tak masz...
Pozdrawiam
Paweł W życiu piękne są tylko chwile,tak,tak..
23-12-2015, 01:56
Czyli to powód do zmartwienia. Zanim mogłem teraz napisac posta musiałem przebrnąć przez kolejne bariery typu :
"Token not found in session. Refresh your web browser."
23-12-2015, 07:58
Wczoraj też miałem takie komunikaty i problemy z wejściem na forum.
23-12-2015, 09:30
Potwierdzam. U mnie działo się dokladnie to samo, ale na tapatalk działało wszystko poprawnie.
23-12-2015, 10:02
U mnie też.
A nie jest to czasem cena jaką się płaci za korzystanie Wordpress'a
Szczęśliwej Polski już czas
pozdrawiam Jurek
23-12-2015, 10:05
Przepraszam, to była moja sprawka. Wczoraj późnym wieczorem zabrałem się za poprawkę tego błędu, co się licznik wyświetleń wątku nie aktualizował. Trochę to trwało, ale dzisiaj rano już wszystko wróciło do normy: licznik wyświetleń się już aktualizuje poprawnie. Tych błędów - o których piszecie - też już nie powinno być.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|