25-02-2016, 15:30
MyBB czy można to zmienić?
|
Drajla, wyświetla mi się taki tekst:
Cytat:Forum Domowych WiniarzyMógłbyś to jakoś dokładniej opisać? Grzegorz "Nie spiesz się tak młody przyjacielu!
Nikt nie umknie przed swoim losem."
25-02-2016, 15:55
(25-02-2016, 15:38)grzechu napisał(a): Drajla, wyświetla mi się taki tekst: No właśnie o co chodzi ? jakiś szerszy opis i sprawę wyjaśnimy
#######################
FAQ czyli najczęściej zadawane pytania
25-02-2016, 15:57
Najpierw mam informację na całej szerokości o nowym PW. I jego nadawcy czyli Silnik MyBB.
Na PW dostaję taki tekst jak powyżej, klikając na niego, przenoszony jestem do nowej wiadomości w danym temacie. Wszystkie takie PW dotyczą nowych postów w "Subskrybowanych wątkach".
25-02-2016, 16:02
@drajla, a co chciałbyś zmienić (tak jak piszesz w temacie tego wątku) w tym zachowaniu? Masz subskrypcję iluś tam wątków i jak ktoś napisze nowego posta to silnik Ci wysyła PW.
25-02-2016, 16:35
Jeżeli można, to proszę wyłączyć powiadamianie na PW o nowych postach.
Dzięki wielkie.
25-02-2016, 16:49
To możesz sam sobie wyłączyć. Robisz tak:
Panel użytkownika -> Subskrybowane watki Wyświetli się wtedy taka tabelka ze subskrybowanymi watkami. Przy każdym wątku masz informacje na temat metody powiadamiania (emai, PW lub bez powiadamiania). Z prawej strony musisz "zaptaszkować" wątki i potem na dole pod tabelką wybrać opcję "przestań powiadamiać e-mailem"* i kliknąć "OK". * ktoś akurat tam źle przetłumaczył tekst. Powinno być "przestań powiadamiać"
25-02-2016, 17:02
(25-02-2016, 15:57)drajla napisał(a): Najpierw mam informację na całej szerokości o nowym PW. I jego nadawcy czyli Silnik MyBB. Tak też było na starym silniku. Dostawałem maile.
#######################
FAQ czyli najczęściej zadawane pytania |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|