21-06-2016, 08:59
Znikła była informacja o tym ilu zarejestrowanych użytkowników odwiedziło forum w ciągu ostatnich 24h.
Czy wróci?
Czy wróci?
Szczęśliwej Polski już czas
pozdrawiam Jurek
pozdrawiam Jurek
Statystyki forum
|
21-06-2016, 08:59
Znikła była informacja o tym ilu zarejestrowanych użytkowników odwiedziło forum w ciągu ostatnich 24h.
Czy wróci?
pozdrawiam Jurek
21-06-2016, 09:15
Jest.
Idź tak: Forum Domowych Winiarzy > na dole strony - Kto jest online, najedź na ( Szczegóły) kliknij, zjedź na dół na > Kto był online przez ostatnie 24 godziny kliknij, zjedź na dół i ostatnia pozycja z liczbą z ostatnich 24 godzin.
21-06-2016, 09:22
Dzięki, znalazłem
Nie można tego wyciągnąć na wierzch? Informacja skrzętnie ukryta, także myślałem, że nie ma się czym chwalić, a tu wynik całkiem całkiem...
pozdrawiam Jurek
21-06-2016, 09:28
A nie możesz przenieść tego wątku tamże, po co mnożyć byty?
pozdrawiam Jurek
21-06-2016, 09:57
90% to spam. coś musimy z tym zrobić, nie ma sensu tych kont rejestrować i tak nic nie piszą.
21-06-2016, 17:28
Czy to naprawdę aż taka zagwozdka?
Prosta sprawa: Parametr X, czyli "Użytkownicy ogółem", a mianowicie: Chitre Spam-boty, Autorzy tak nieśmiali, że zdołali się jedynie zarejestrować, ale już nie dokonali jakiegokolwiek wpisu, "Autorzy 1 wpisu" Pisarze Sporadyczni Korespondenci Regularni oraz: Niezłomni Trucicele D*py... Parametr Y: Użytkownicy którzy zamieścili ponad 10 wpisów (a więc wszyscy, za wyjątkiem Chitrych Spam-Botów oraz owych Nieśmiałych Efemeryd) Parametr Z: Zasłużeni - ponad 1000 wpisów (lub "ponad ile mianowicie wpisów miałby tam taki ktuś mieć", zdaniem Szanownej Dyrekcji)
21-06-2016, 22:13
Czy coś w tym wątku zostało usunięte?
Ostatnio sprawdziłem i wyszło na to, że 547 osób jest bez żadnego postu. Liczyłem tylko tych do 9. czerwca(sprawdzałem 17.). Tyle osób, jeśli wyszukiwarka użytkowników poprawnie wyświetliła. Część z tych osób zarejestrowała się ponad dekadę temu. Część była tylko kilkanaście MINUT. Co do statystyk, to do użytkowników (wg tego, co się wyświetla) należą Google i Bing. Grzegorz "Nie spiesz się tak młody przyjacielu!
Nikt nie umknie przed swoim losem."
22-06-2016, 04:51
Jakoś tak bym się nie obrażał na GooBingi ponieważ indeksują zawartość i ma to wpływ na pozycję w wynikach wyszukiwania tamże.
Bycie starszym ma swoje wady jak i zalety. Z bliska nie widzisz liter ale idiotów poznajesz z daleka.
Po pierwszym kieliszku wychodzi z nas drugi człowiek i on też chce się napić! (Wańkowicz) Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. Jak by rządziły na świecie kobiety to nie było by wojen! Państwa by były co najwyżej poobrażane na siebie. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|