• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
 
Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Wina owocowe › Aronia v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

cierpkość aroni

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
cierpkość aroni
alva Offline
Młodszy winiarczyk

Liczba postów: 54
Liczba wątków: 1
Dołączył: 07 2004
Lokalizacja: Łącko
Nastrój: Rodzynkowy oraz ryżowy
#26
12-09-2006, 13:17
Ale Semele pisze ze z 1 kg bedzie wyciskal.. to sie troche nie oplaca fermentacji w miazdze robic. Za duzo wody tam nie dolejesz.. i w ogole. Ja chyba przez sokownik taka ilosc zapodalabym .

:ysz:
Szukaj
Odpowiedz
Baca Baców Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 12
Dołączył: 01 2006
Lokalizacja: Kielce
#27
16-09-2006, 23:37
Cytat:Wysłane przez alva
.. i w ogole. :podstep:
:ysz:
...i właśnie.
Szukaj
Odpowiedz
piwkot Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 449
Liczba wątków: 8
Dołączył: 10 2008
Lokalizacja: Kielce / Masłów
#28
18-10-2008, 12:47
może nie tyczy sie to wina ale cierpkość aroni w nalewce można zabić liściami wiśni .... na 2 litry ok. 100 liści( sztuk)
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Wina owocowe › Aronia v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

cierpkość aroni


  • Pokaż wersję do druku
Skocz do:

  • Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 02:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa