27-03-2017, 17:14
|
Aukcja dla Łukasza - nr.2 / 2017r.
|
|
30-03-2017, 10:53
Zapraszam do licytacji.
Jutro koniec tej aukcji.
31-03-2017, 16:30
OSTATNIA SZANSA NA PRZEBICIE!!
O godzinie 24 koniec aukcji.
Aukcja zakończyła się niebywałym sukcesem!!
Anonimowy forumowicz przebił dotychczasowe oferty na kwotę 500 zł !!!!!!! Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim biorącym udział w tej szczytnej i bardzo potrzebnej aukcji.
Pawełku nie wiem komu gratulować.
Tobie jakże udanej aukcji czy AF serducha większego niż moje brzucho. Na wszelki wypadek gratuluję wam obydwu/obydwojgu i pełen szacunku ukłon składam, prawicę uściskam i zdrowia życzę.
Bycie starszym ma swoje wady jak i zalety. Z bliska nie widzisz liter ale idiotów poznajesz z daleka.
Po pierwszym kieliszku wychodzi z nas drugi człowiek i on też chce się napić! (Wańkowicz) Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. Jak by rządziły na świecie kobiety to nie było by wojen! Państwa by były co najwyżej poobrażane na siebie.
02-04-2017, 19:56
Dziękuję Wam wszystkim za licytacje, a w szczególności @drajli za inicjatywę i szczęśliwemu Zwycięzcy
Bardzo się cieszę, mam zapewnione kolejne pięć tygodni rehabilitacji
02-04-2017, 21:06
Forumowiczu Anonimowy
Szacun
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!
\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\" ......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
07-04-2017, 08:42
Środki mam zaksięgowane na koncie w fundacji. Dziękuję Anonimowemu Użytkownikowi
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Bardzo się cieszę, mam zapewnione kolejne pięć tygodni rehabilitacji