Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XI Potyczki Młyńskie - Gostomia 2023
Witajcie!

Lada moment upływa termin deklaracji uczestnictwa w zlocie. Gdyby jednak ktoś nabrał chęci dołączenia do nas po upływie tego terminu, jest oczywiście taka możliwość - proszę tylko o wcześniejszy kontakt telefoniczny (606 330 717).

Zlot rozpoczyna się w czwartek. Młyn otwarty jest od rana, powiedzmy od 9.00. Obiad planowany jest na godzinę 15.00.

Gdyby ktoś zdecydował się na przyjazd w środę również proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny.

Spokojnej podróży i do zobaczenia!
Pozdrawiam,
Piotr
Winnica "Młyn Gostomia"
Odpowiedz
Czy zabrać jakieś mięcho na grilla czwartkowego ?
Odpowiedz
Ja poczyniłam bigos na któryś z wieczorów
Odpowiedz
(06-06-2023, 20:50)Berenika napisał(a): Czy zabrać jakieś mięcho na grilla czwartkowego ?

Tak, jak pisałem w pierwszym poście, Młyn ogarnia całe jedzonko.
Nikomu jednak nie będziemy odradzać zabrania jakiś przysmaków. Też chętnie spróbujemy ;)
Pozdrawiam,
Piotr
Winnica "Młyn Gostomia"
Odpowiedz
(03-06-2023, 19:01)tasmol napisał(a): Hania jakby co to niestety nie jedzie. Może nas odwiedzi bo tęskni za nami.

To są przestarzałe informacje   :diabelek: Jadę (chociaż faktycznie nie z Wojtkiem), ale najpierw (za chwilę) jadę do Rodziców, więc w Gostomii będę dopiero w czwartek wieczorem (pewnie ok. 21:00) i zostanę do soboty do obiadu. Nie mogłam sobie odpuścić spotkania z Wami, choćby w skróconym wymiarze  Heart 

Buziaki i do zo
Odpowiedz
Ja już spakowany i jutro skoro świt wyjeżdżam ;)
Odpowiedz
Miłej zabawy. Nie dałem rady tym razem.

Pozdrowionka dla wszystkich!

Skocz do: