• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Domowych Winiarzy › Ludzie, spotkania, akcje › Zloty, konkursy, aukcje › Konkursy v
1 2 3 4 5 … 12 Dalej »

XIII Łódzki Konkurs Win Domowych

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
voy Offline
Winiarczyk
*
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 5
Nastrój: ok
Thumbs Down  22-01-2024, 19:08
Spieszę poinformować, że XIII Łódzki Konkurs Win Domowych odbędzie się w marcu 2024r. Warunki uczestnictwa i  regulamin nie uległ zmianą i jest podobny do poprzednich edycji. dostępny na stronie Łódzkiego Klubu Winiarzy: 
http://www.klubwiniarzy.pl/forum/viewtop...04163f16da
lub na FB: Łódzki Klub Winiarzy, https://www.facebook.com/groups/967700989907414.
 Zachęcam do udziału w konkursie, ilość miejsc nieograniczona.
Szukaj
Odpowiedz
aidid Offline
Młodszy winiarczyk

Liczba postów: 31
Liczba wątków: 1
13-02-2024, 22:11
Pamiętacie o tym, ludziska???
Szukaj
Odpowiedz
Mikael Offline
Winiarz
Liczba postów: 606
Liczba wątków: 6
Nastrój: Imbirowy
14-02-2024, 14:37
Powiem szczerze, że chyba nie rozumiem idei.
Piszecie na tutejszym forum, że jest jakiś konkurs.
Żeby dowiedzieć się jaki, trzeba zalogować się na jakimś zewnętrznym forum, czyli nie jest to konkurs ogólnodostępny. Taki jakby spam w takim razie, bo wartość informacyjna jest żadna. Albo to konkurs dla wybranych, ciężko stwierdzić, bo przecież informacji brak.
Szukaj
Odpowiedz
aidid Offline
Młodszy winiarczyk

14-02-2024, 15:48
Nie trzeba się logować na JAKIMŚ zewnętrznym forum. Wchodzisz, czytasz, ściągasz formularz zgłoszeniowy i heja do przodu. Taka uwaga od osoby zarejestrowanej NA TYM forum jest nie na miejscu, bo konkurs odbywa się co roku, z przerwą na Covid, czyli przeżyłeś już ładnych kilka zajawek o tym wydarzeniu. Lepiej wygrzeb coś z piwnicy i przyślij do Łodzi.
Szukaj
Odpowiedz
Mikael Offline
Winiarz
14-02-2024, 17:18
Nic nie wyśle, bo nie robie (dobrych) win.
Trzeba się logować na zewnętrznym forum (Łódzkiego Klubu Winiarzy). Taka uwaga jest na miejscu, ponieważ załączniki są widoczne JEDYNIE dla tam zalogowanych; można było wrzucić załączniki lub skopiować tekst do pierwszego posta w tym temacie, może kogoś skusi.
Szukaj
Odpowiedz
jawormcz Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 412
Liczba wątków: 2
Nastrój: yes Ok.
15-02-2024, 10:07
Ja sobie już pobrałem i wydrukowałem formularz, będę wysyłał swoje wino.
Pozdrawiam Mirek.
Szukaj
Odpowiedz
vanKlomp Offline
Dionizos
Liczba postów: 3.607
Liczba wątków: 13
Nastrój: „Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem”.
15-02-2024, 10:09
W poprzednich latach link do regulaminu i kwestionariusza był umieszczony na forum wino.org . Teraz go nie ma tak, że ponaglanie nic nie da. :D
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
Szukaj
Odpowiedz
voy Offline
Winiarczyk
*
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 5
Nastrój: ok
15-02-2024, 18:53
Konkursy winiarskie organizowane są przez ŁKW od wielu lat. Przez ten czas do oceny zgłoszono 1000-1500 win, do każdego był załączony formularz zgłoszeniowy (dawniej nawet  dwa egz.) można domiemywać, kilkaset osób poradziło sobie z tym "problemem". Chyba, że ktoś nie robi (dobrych) win, a przecież trafiały się wina, których nie zaliczyłbym do win dobrych. Wszystkich, którzy poradzą sobie z formularzem zgłoszeniowym i robią wina zapraszamy.
Szukaj
Odpowiedz
aidid Offline
Młodszy winiarczyk

15-02-2024, 19:07
Mikael, miałeś rację. Jakiś ukryta opcja niemiecka maczała palce w tym, żeby konkurs miał dodatkowe trudności. Bez zalogowania nie pobierze się plików. Zwracam honor. Linkuję stronę Browinu, sponsora nagród: https://browin.pl/blog/xiii-ogolnopolski...n-domowych
Szukaj
Odpowiedz
Mikael Offline
Winiarz
15-02-2024, 23:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2024, 23:16 przez Mikael. Powód edycji: funkcja cytowania tekstu nie działa prawidłowo )
Voy, daruj sobie personalne przytyki, weź na klatę babol i go popraw po prostu, zamiast zakrzywiać rzeczywistość.
Mogło być wysłanych i 10 000 win, mogło sobie 10 000 ludzi poradzić z wysyłką, ale nijak nie zmienia to faktu, że regulamin nie jest ogólnodostępny i takie niezbyt profesjonalne podejście na pewno wiele osób zniechęci. Ale to nie mój problem, choć jak widać zwracanie uwagi na takie rzeczy kogoś zapiekło, zamiast dać do myślenia. Udanego konkursu.
Szukaj
Odpowiedz
vanKlomp Offline
Dionizos
Liczba postów: 3.607
Liczba wątków: 13
Nastrój: „Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem”.
16-02-2024, 12:53
Jeśli ktoś nie ma formularza to nie znaczy, że robi złe wina  :D 
Wiele osób do tej pory nie wysyłało win na konkurs więc nie można a priori ich stygmatyzować. Wystarczyło wstawić link a nie polemizować.
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Forum Domowych Winiarzy › Ludzie, spotkania, akcje › Zloty, konkursy, aukcje › Konkursy v
1 2 3 4 5 … 12 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

• Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 06:29 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa