04-11-2004, 09:15
Przez pomyłke robiąc miód pitny zamiast kwasku dodałam solanki do peklowania mięsa w ilości łyzeczka na 5l. Czy można to usunąć bo śmierdzi i syfiasty smak ma??
solanka w winie
|
04-11-2004, 09:15
Przez pomyłke robiąc miód pitny zamiast kwasku dodałam solanki do peklowania mięsa w ilości łyzeczka na 5l. Czy można to usunąć bo śmierdzi i syfiasty smak ma??
04-11-2004, 09:33
Nie mozna
![]()
04-11-2004, 21:30
Wspolczuje - to wypadlo na najdrozszy chyba w domowym winiarstwie surowiec
![]()
05-11-2004, 00:01
Chyba popre Darka.
Jednak przyszla mi do glowy pewna mysl szalencza. Moze by tam wsadzic karkowke lub zeberka? POZDR K
05-11-2004, 01:11
Cytat:Wysłane przez KrzychoG Czemu szaleńcza? Pomysł przedni - ja bym przefermentował i używał jako marynaty do mięsa ![]() ![]() /sasza
05-11-2004, 11:13
Otóż to! Z pomyłek i przypadków nieraz epokowe odkrycia się biorą. Marynuj brachu!
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|