Witam szanownych grupowiczów.
Czy ktoś z was próbował robić Becherovkę?
Wiem że dokładny przepis znają podobno tylko dwie osoby na świecie i wątpie czy się z nami podzielą jednak może ktoś coś wymyślił podobnego?
Do tej pory dowiedziałem się jedynie że jest tam około 35 przypraw. Przyprawy te trafiają w woreczku na tydzień do spirytusu a potem spirytus łączy się z wodą i z cukrem a to trafia na 2 miesiące do debowych beczek.
W smaku czuć cynamon i goździki. Ale to wszystko co wiem
Pozdrawiam
Duch
Czy ktoś z was próbował robić Becherovkę?
Wiem że dokładny przepis znają podobno tylko dwie osoby na świecie i wątpie czy się z nami podzielą jednak może ktoś coś wymyślił podobnego?
Do tej pory dowiedziałem się jedynie że jest tam około 35 przypraw. Przyprawy te trafiają w woreczku na tydzień do spirytusu a potem spirytus łączy się z wodą i z cukrem a to trafia na 2 miesiące do debowych beczek.
W smaku czuć cynamon i goździki. Ale to wszystko co wiem
Pozdrawiam
Duch