Pytania mam takie:
1. Z jakimi owocami łączycie miętę w nalewkach?
Pomińmy żenichę (bo klasyczna i napisano o niej wiele)
i miętówkę z cytryną i/lub lemonką (limonką) - bo owoc tu jako utrwalacz tylko służy
2. Jakie odmiany mięty używacie (aby było trudniej czy robicie to z premedytacją, czy dlatego, że do takiej macie dostęp)?
pzdr.
Andrzej
Edit:
LISTA PROPOZYCJI:
1. JABŁKA
2. Dereń
3. Wiśnie
4. Truskawki
5. Ananasy
6. Czarna morwa
7. Czerwona porzeczka
1. Z jakimi owocami łączycie miętę w nalewkach?
Pomińmy żenichę (bo klasyczna i napisano o niej wiele)
i miętówkę z cytryną i/lub lemonką (limonką) - bo owoc tu jako utrwalacz tylko służy
2. Jakie odmiany mięty używacie (aby było trudniej czy robicie to z premedytacją, czy dlatego, że do takiej macie dostęp)?
pzdr.
Andrzej
Edit:
LISTA PROPOZYCJI:
1. JABŁKA
2. Dereń
3. Wiśnie
4. Truskawki
5. Ananasy
6. Czarna morwa
7. Czerwona porzeczka