• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Różne › Recenzje domowych wyrobów v
« Wstecz 1 2 3 4 5

marG

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
marG
Mycha Offline
Winiarski Mistrz
Liczba postów: 1.629
Liczba wątków: 28
Nastrój: niecierpliwy przednalewkowy
17-03-2006, 07:28
Piliśmy wczoraj nadesłane przez marGa winko z kwiatów bzu i czerwonej porzeczki. I mimo, że błagał na kolanach, żeby nic o tym na forum nie wspominać, nie będę taka wredna i nie pozbawię Was relacji :big:
Winko, podobno jeszcze pracujące, wyglądało i smakowało na całkiem dojrzałe. Po otworzeniu buteleczki w nos uderzył mnie wspaniały zapach dzikiego bzu :1miejsce: A smak... Och... Zrównoważony, może tylko nieco zbyt słodki (jak na moje potrzeby :big: ), aromat bzu wcale nie nachalny, w sam raz i gdzieś tam w tle podkreślająca całość porzeczka... :slinka: Kolor jasnoczerwony i dobra klarowność. MarG, przysyłaj więcej :wykrzyknik: :1miejsce: Wy to się macie dobrze w tym Poznaniu, że spotykacie się tak często :big:
Szukaj
Odpowiedz
s2x Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 24
Nastrój: Debian i wszystko jasne
17-03-2006, 08:01
MarG, mam nadzieje ze na dzisiejsze nasze spotkanie przyniesiesz taka sama buteleczke, winka z czarnego bzu. Jak nie, to pozegnaj sie z jablkowo-winogronowym, rodzice z chcecia je wypija.
Moje spojrzenie na wino: https://www.szumiglowa.pl/
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
marG Offline
Winiarski Mistrz
Liczba postów: 1.170
Liczba wątków: 93
Nastrój: bulkający...
17-03-2006, 08:30
Cytat:Wysłane przez s2x
MarG, mam nadzieje ze na dzisiejsze nasze spotkanie przyniesiesz taka sama buteleczke, winka z czarnego bzu. Jak nie, to pozegnaj sie z jablkowo-winogronowym, rodzice z chcecia je wypija.

SZNATAŻYSTO WREDNY:chytry: przecież piłes już te winko, na naszym zlocie było jedynym konkursowym którgo NIKT nie mógł zidentyfikować :jezor:
Mimo wszystko zobacze co sie da zrobić. Niestety mam już resztke ~ 1.5 litra, bo nastaw był eksperymentalny 5 litrowy.

Dziekuję CI też MYSZKO za recenzje MIMO MOJEJ PROŚBY BY JEJ NIE ZAMIESZCZAĆ:chytry:

Za karę, już więcej CI nie prześle ;), a zostawie butelczyne w domu, bedzie czekała na Twoje odwiedziny w Poznaniu ;)
Szukaj
Odpowiedz
hexe Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 306
Liczba wątków: 7
Nastrój: wypijmy za seks i biznes
17-03-2006, 14:26
@marG natychmiastowo staje jako obronca Myszki. Ty nie jestes kobieta i niewiesz co to znaczy utrzymac tajemnice.:ysz:
Chodzi czlowiek taki przygnegiony, jezyk swedzi 24 godziny na dobe, usta dostaja powolnego paralirzu, bo sa tak mocno zagryzane, aby czlowiekowi nie wymklo sie slowo. Tu zas taka ciekawa informacja. Po dwuch dniach objawy pierwszej depresi.iiiiiiiiiiiiiiiii no i czlowiek peka.
Chcesz miec dziewczyne na sumieniu:niewiem:
Hexe:placze::pijemy:
Szukaj
Odpowiedz
Han_ka Offline
orthografos purista
Liczba postów: 749
Liczba wątków: 16
Nastrój: niespokojny, za mało winny
17-03-2006, 14:31
Też piłam na zlocie poznańskim i potwierdzam - przepyszne!! A i pszeniczne MarGa też było arcyciekawe. Ekspert nam rośnie, że ho ho.

Pozdrawiam wszystkich
Hanka
Szukaj
Odpowiedz
Mycha Offline
Winiarski Mistrz
Liczba postów: 1.629
Liczba wątków: 28
Nastrój: niecierpliwy przednalewkowy
31-12-2006, 01:49
Ha! Teraz marG obdarzył mnie znowu czymś wyjątkowym - otóż nalewką melisową i dwoma pięknymi kieliszeczkami, dokładnie takimi, o jakich w skrytości ducha marzyłam od dawna (ciekawe, skąd wiedział, że to te :niewiem: ).
Naleweczka przypominała Boże Narodzenie, bo smakowała i pachniała świeżym siankiem. Tylko się nie śmiejcie - to było naprawdę bardzo przyjemne doznanie, wcale nie przypominające melisy (z czego akurat się cieszę, bo nie przepadam za jej smakiem) :big: Dotarła w pięknej, małej buteleczce na korek, którą oczywiście też wykorzystam w przyszłości.
A kieliszeczki są na długiej, smukłej nóżce, takie stożkowe, o małej pojemności i bardzo wygodnie się je wylizuje :lol: Rewelka po prostu! Proszę, jak łatwo mnie uwieść... :hahaha:
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Różne › Recenzje domowych wyrobów v
« Wstecz 1 2 3 4 5

marG

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

• Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-05-2025, 16:53 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa