22-03-2006, 23:07
Do butelkowania mojego kiwowego winka jeszcze ho ho ho... ale etykietka juz powstala. Jestem ciekawy waszych opinii.
Pozdrawiam
Zbyszek
Pozdrawiam
Zbyszek
|
Frutto Verde, czyli...
|
|
22-03-2006, 23:07
Do butelkowania mojego kiwowego winka jeszcze ho ho ho... ale etykietka juz powstala. Jestem ciekawy waszych opinii.
Pozdrawiam Zbyszek
23-03-2006, 03:57
Mój gust to niejednolite tło. Wtedy butla wygląda na trochę przyniszczoną i starszą. Nie lubię też numerowania butelek. Brzydko wygląda wpisany numer długopisem, a na komputerze komu by się chciało
Ja mam zawsze ze 100 butelek do oblepienia Etykietę przednią potraktowałbym jako wizytówkę wina. Zawsze jakiś motyw, fajna czcionka, podstawowe dane (rok, %, pojemność). Pozostałe rzeczy lecą na tylną małą etykietkę. To są moje odczucia i się nie obraź. Twoje winko i twoja etykietka ![]() Napis wina domowe Zbyszka jest cukierkowy. Gdybym stosował taką czcionkę, to reszta etykiety byłaby zrobiona totalnie zjajem. Jeżeli nie z jajem, to zastosowałbym powżaniejszą czcionkę.
23-03-2006, 07:53
A mi się podoba jest prosta i ładna. Tylko też mi nie pasuje numeracja butelek, po co?? Dla mnie jest OK.
23-03-2006, 08:03
jak dla mnie jest super. chlopaki maja racje moze lepiej skasowac ta numeracje. tlo super zostawilbym tak jak jest
23-03-2006, 10:30
Heja!
Dzieki za opinie. Numeracje stosuje dla nadania kazdej butelce indywidualnego charakteru Poza tym nie robie 100 butelek - zwykle max 20 butelek. Moze fkatycznie niepotrzebne.Tony Halik: faktycznie musze zmienic czcionke, bo jak sie przyjrzalem to rzeczywiscie nie pasuje. Pozdrawiam Zbyszek
23-03-2006, 11:15
Fajna czcionka od "Frutto Verde", kojarzy mi sie z włoskimi winami.
23-03-2006, 11:33
Etykietka estetyczna i brdzo czytelna.Moje zastrzeżenia może budzić jedynie ten numer butelki,ale jeżeli jest to uzasadnione jakąś wyższą koniecznością to może być.
23-03-2006, 13:52
Burkow nie sugeruj się mną. Może nie dorosłem do takiej czcionki, a może mamy inny gust
Zrób sobie kilka projektów. odpal slajdy i porównaj, która pasuje Ci najbardziej. Mnie wiele się podoba, a dopiero w czasie oglądania slajdów, okazuje się, że ta jedna się wyróżnia. Nie musisz rezygnować z numerowania butelek. Zrób drugą małą etykietkę na tył. Napisz tam na poważnie dokładniejsze dane w tym nr butelki. Możesz dla odmiany właśnie na tej etykiecie umieścić czcionkę z jajem i napisać to wszystko w śmiesznej formie. W połączeniu z procentami ludzie będą fajnie reagować, czytając to ![]() Zaraz zaraz oczywiście cały czas piszmy tylko o tej czcionce z samej góry? Bo ludzie piszą, że czcionka jest ok. Mnie chodziło tylko o ten cukierkowy napis i chyba Tobie też?
23-03-2006, 14:44
Tony Halik:
tak, myslimy oboje o tej czcionce na gorze "Wina domowe Zbyszka" - zgadzam sie ze troche nie pasuje. Popracuje nad tym ![]() Dobry pomysl z tylna etykietka, do tej pory tego nie stosowalem. Pozdrawiam Zbyszek
23-03-2006, 20:10
Warto ożywić etykietę jakąś grafiką czy fotką
05-04-2006, 17:57
Według mnie z grafiką wygląda dużo lepiej
![]() Może jeszcze jakiś dlikatny kolorek tła bo z białym to jakoś tak wygląda na niedokończoną.
05-04-2006, 18:02
Podoba się, tło też...
06-04-2006, 20:06
Od razu lepiej ...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|