12-09-2006, 16:14
Białystok
Leroy Merlin
wszystko z Biowinu.
Drożdże. balony, butelki itp.
cały rok.
Leroy Merlin
wszystko z Biowinu.
Drożdże. balony, butelki itp.
cały rok.
Podlaskie
|
12-09-2006, 16:14
Białystok
Leroy Merlin wszystko z Biowinu. Drożdże. balony, butelki itp. cały rok.
15-09-2006, 22:32
1. Drożdże winiarskie - jest parę sklepów - chociażby sklep warzywny na Starym Rynku ( obok Foto-Gabs) , sklepy ogrodnicze na Kierzkowej - państwa Wysockich i konkurencyjny posła PiS-u , którego nazwiska nie wymienimy , sklep ogrodniczy Groszek na Legionów vis-a-vis dworca autobusowego , sklep na Małachowskiego obok Domu Kultury
2. Baloniki - wspomniane wyżej sklepy ogrodnicze oraz REWELACJA - hurtownia opakowań szklanych na Piłsudskiego za restauracją Korona mająca w doskonałe ceny na balony ( niższe niż u Mariusza w Euro-Winie ) !!! - sprzedają jednak tylko na faktury dla firm, bez sprzedaży detalicznej. Oto przykładowe ceny: 34 l - 48 zł 25 l - 39 zł 20 l - 33 zł 15 l - 24 zł W ofercie mają też tanio różnej maści słoje i słoiki. 3. Rurki, korki - hurtownia na Piłsudskiego , sklepy ogrodnicze wyżej wspomniane oraz sklep z wyposażeniem wnętrz na Długiej ( między Sadybą a odzieżowym ) na przeciw Sezamu 4. Piro, drożdży aktywnych, pektopolu nie ma :-(
03-10-2006, 22:58
Drożdże - ale niestety biowinu mozna kupić w sklepie ogrodniczym na Młynowej - taki stary budynek przy wjeździe do ZUS. No i w ostatnim czasie w Auchanie jest to samo co w Leroy-u.
![]() Pozdro kalinowa
09-11-2006, 15:03
Jako, że niedawno zainteresowałem się winiarstwem i objeździłem moje misto w poszukiwniu sprzętu, podaję parę namiarów na
Suwałki: - Market budowalany "Stobud" (koło Kauflandu) - dymiony, korki, butelki, wężyki, lejki, myjki do balonów, rurki fermentacyjne, drożdże Zamojskich, pożywka (spory asortyment) - Art. Gospodarstwa Domowego "1001 drobiazgów" przu Placu Marii Konopnickiej - balony, rurki, wężyki, korki, drożdże i pożywki (ogólnie artykuły Biowinu) - Art. Gospodarstwa Domowego - sklep przy ul. Nowomiejskiej (przeniesiony ze Świerkowej) - akcesoria jak wyżej (Biowin) - Art. Gospodarstwa Domowego - sklep przy ul. Kościuszki na przeciwko Archiwum Państwowego - akcesoria jak wyżej (Biowin) Poza tym centra ogrodnicze przy ul. Wojska Polskiego i Pułaskiego (przy wylocie w stronę granicy). Tu znajdziemy głównie dymiony. Niestety nie znalazłem w Suwałkach pojemników fermentacyjnych, pirosiarczynu i pektopolu. Pozostaje zakup w e-sklepach.
01-01-2007, 17:30
Na rynku w ciągu pawilonów (nie sukiennice) sklep ogrodniczy, taki starszy pan jest tam sprzedawcą, ul. Kryniczna. Można tam kupić drożdże Zamoyskich, pożywkę Bio-Winu, dymiony, balony, rurki fermantacyjne, korki, wężyki. Nie ma tam niestety piro, pektopolu
03-01-2007, 13:24
W sklepie nocnym "Stoczek" (na Antoniuku Fabrycznym, po prawej jadąc z centrum, tuż przed Zagórną) można kupić soki z www.teso.com.pl (według forumiarzy można z nich fermentować)
![]()
23-09-2008, 18:05
W ogrodniczym na Młynowej pojawili się "Zamojscy"
![]() 1zł70gr za saszetkę, na pewno są tokaj 22 i sherry, czy jeszcze jakieś - tego niestety nie wiem (troszku się spieszyłem).
26-10-2010, 07:59
Białystok
w sklepach pss społem znalazłem pożywkę drożdży winnych http://www.spolem.bialystok.pl/hurtbzlog...rowaId=328 dziś kupiłem w Zodiaku na wrocławskiej (wcześniej zadzwoniłem i o dziwo pani poszła sprawdzić czy jeszcze są) jak na pss to szok przeżyłem ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|