15-02-2007, 17:49
Twarożek śniadaniowy po staropolsku
|
15-02-2007, 18:03
nasze przodki to mieli jednak zajebi..ste pomysły....
![]()
15-02-2007, 21:31
No nie. Kto by mordowal takie cielatka, ktore jeszcze matke ssaja.
15-10-2009, 14:52
Cytat:Wysłane przez Megana No i mysle ze powinismy sie od nich uczy ;-)
15-10-2009, 14:56
Mamy kolejnego archeologa. Witaj na forum
17-10-2009, 20:27
Cytat:Wysłane przez azylant7 Nie rozumiem, dlaczego przytaczając ten przepis nawiązałeś do poprzedniego posta... Podpuszczka jest dodatkiem do sera, który to obecnie kupuje się w sklepie, a technologia jej produkcji jest różna bo istnieją też syntetyki, a i zauważono, że występuje w różnych roślinach (np sok figowy też ścina mleko), ale kiedyś właśnie tak uzyskiwali owy enzym i nie ma tu się czemu ![]() Poza tym cielęta, których żołądki miały byc przeznaczone do tego celu były dośc długo karmione samym mlekiem i ich los był z góry przesądzony... Życie jest okrutne... P. S. Co do pomysłu z tym twarożkiem to faktycznie "jedwabisty" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|