Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy moderator
Jednoosobowo podjalem decyzje o uczynieniu z JM, po stosownym uzgodnieniu, don moderatore od miodow.
Odpowiedz
Nie mam nic przeciwoko, JM bardzo sie udziela na forum... Poza tym to jestesmy prawie sasiadami :big: - mieszkam 21 km od Krakowa :)
Odpowiedz
Dziękuję za "nominację"
Może uda mi się nic nie zepsuc na tym forum?
Odpowiedz
Józef, ja sie ciesze niezmiernie. DarekRz bedzie Cie jeszcze molestowal ws. wspolmoderunku jednego z nowych dzialow :)
Odpowiedz
A ja jestem lekko wystraszony.
Muszę poprosic syna o udzielenie kilku lekcji gdyż w przeciwnym razie, mój mederunek będzie polegał na braku jakiegokolwiek moderunku. :big:
Odpowiedz
Spokojnie spokojnie :) To wcale nic strasznego... W 5 minut bedziesz wiedzial jak poslugiwac sie opcjami moderatora :) W razie problemow zawsze mozesz sie pytac na PW :D
Odpowiedz
Witam
Chcę powiedziec że i ja również bardzo się cieszę z tej "nominacji" (ten wyraz stracił od jakiegos czasu swoje normalne znaczenie dlatego piszę go w cudzysłowiu).
Józefie, moje gratulacje.
Wypada również ze względów statystycznych zauważyc że srednia wieku
moderatorów i adminów wyrażnie przekracza przeciętną :tak:
ps.Przepraszam że zabieram głos niepytany ,ale myslę jesli chodzi o wina owocowe (chwilowo bez moderatora) to Józef posiada doswiadczenie w tej materii nie mniejsze niż w temacie miodów.
Odpowiedz
Darwinowski proces doboru naturalnego:jupi:
Odpowiedz
Dzięki za wyjasnienie Wielki Animatorze , ups... przepraszam ,Darwinie ;)
Odpowiedz
To jest dobry wybór
Gratuluję mój guru, od miodku;)
Odpowiedz
Dobra, wystarczy już tej wazeliny, bo zaczynam się czuc jakos nieswojo.
Odpowiedz
He, he. Woidzę,że nie muszę już molestowac Józefa w kwestii moderowania działem Podstaw Technologii. I o to chodziło !
Własciwie w tym pomysle chodziło mi takze o to, że moderatorzy to nie tylko "porzadkowi" - także w pewnym sensie "przewodnicy" - a jak tu nie wykorzystac wiedzy i doswiadczenia Józefa. :D :D :)

Skocz do: