Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zapach zgnilych jajeczek??
Wiatam i pytam.... czy jak w tytule zapach zgnilych jajeczek po dodaniu piro to normalne, nastawiłem winko z jabłek ok 42l soku z jablek w 50l baniaczku, dodałem md, po 5 dniach chodziło juz ładnie, no i troche chciałem dosłodzic i dodałem jeszcze 10g piro (soczek byl przelewany z róznych pojemników nie zawsze sterylnych, wiec dla pewnosci aby nie zepsuc (wkoncu 42l to troche roboty) dodalem piro) no i powoli zaczelo ruszac po niecałym dniu tylko ze zapach jaki wydobywa sie z rurki to zepsute jajeczka, czy to normalne???

swoją drogą to piro to fajna rzecz, szkoda ze tak trudno dostepne (jedynie przez net)

bede wdzieczny za rade...
:spoko:
Odpowiedz
Ja wiem czy piro to fajna rzecz? Przyznam sie szczerze że jak nie musze to staram się nie używac. Z tego co pamiętam to ten problem zapachu już był raz poruszany i pewnie jest gdzies w historii postów.
Odpowiedz
Ja wiem czy piro to fajna rzecz? Przyznam sie szczerze że jak nie musze to staram się nie używac. Z tego co pamiętam to ten problem zapachu już był raz poruszany i pewnie jest gdzies w historii postów.
Odpowiedz
Siarkowodór - niech żyje, żyje nam!

Skocz do: