• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Literatura, linki › Artykuły prasowe v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Dalej »

czasopismo świat alkoholi

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
mala_mi Offline
Młodszy winiarczyk

Liczba postów: 70
Liczba wątków: 4
Nastrój: Si:)
26-11-2008, 00:44
Hejka. W stopce mam link do czasopisma ogolnie traktujacego o alkoholach ale jest w nim male "conieco" o winie.

Moje pytanie: spotkaliscie sie juz gdzies z tym czasopismem? w jakiej formie pisane sa tam artykuly?
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Tadeusz Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 5
Nastrój: znakomity
26-11-2008, 21:53
Istnieje miesięcznik "Świat Win" wydawany przez agencję MIRIAM MEDIA 61-245 Poznań,osiedle Rusa 31/1. tel 061-8779138. E-meil pakula@swiatwin.pl
Pismo bardzo "w temacie" ,podaje aktualności na rynku winiarskim i oceny gatunków w b. fachowy sposób. Zawiera także wiele wiedzy na tematy winiarskie z calego świata. Sa tutaj także opisywane przysmaki rożnych kuchni oczywiście zawsze z myślą o winie. Miesięcznik ten prenumerowałem 4-ry lata i polecam go innym.....:helo:
Szukaj
Odpowiedz
nikodem Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 19
Nastrój: pozytywny
26-11-2008, 22:48
Nie czytałem dotąd Świata Alkoholi, ale czytałem kirka roczników kwartalnika Świat Win: http://swiatwin.pl/aktualnosci.htm
Wg mnie czasopismo bardzo skromne, choć dla prenumeratorów są niezwykle hojni - po prenumeracie rocznika dostałem wiele numerów archiwalnych za darmo. W czasopiśmie znajduje się zwykle jeden lub dwa artykuły wyjazdowe oraz jakaś recenzja wina, coś z kulinariów i w sumie tyle. Artykuły i felietony są mocno 'sterowane' przez sponsorów i firmy reklamujące się w czasopiśmie.
Pozdrawiam, Nikodem
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Tadeusz Offline
Starszy winiarczyk
**
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 5
Nastrój: znakomity
27-11-2008, 22:14
Co do pisania pod sponsorow to się zgadzam. Jest to jednak obecnie powszechne we wszystkich czasopismach gdzie można cokolwiek zareklamować . Takie czasy!

Pozdrawiam..:helo:
Szukaj
Odpowiedz
seal69 Offline
Ekspert Miodosytnik
Liczba postów: 1.610
Liczba wątków: 14
Nastrój: Ktoś wie...
27-11-2008, 22:43
No ja tylko zaprzyjaźniłem się na stałe z dwumiesięcznikiem "Magazyn Wino" i to zapowiada się długa przyjaźń..
http://www.magazynwino.pl/aktualny_numer/
Szukaj
Odpowiedz
Christon Offline
Nowy użytkownik

Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
29-10-2010, 19:04
Poszukuje archiwalne wydania czasopisma Wino i Styl. Wydawca nie wydaje juz tych czasopism, ale sklep Bodega istnieje dalej w Krakowie. Dzwonilem tam, ale potraktowano mnie tam, jakbym chcial cos za darmo i do tego bez ich wiedzy!! Dziwni ludzie. Dzis kazdy cieszy sie z nowego klienta, a oni jakby sprzedawali wino tylko sobie...antypatyczni. Odkupie po dobrych cenach brakujace mi egzemplarze. A moze ktos wie, gdzie jeszcze mozna szukac? Za wskazowki bede wdzieczny....
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Literatura, linki › Artykuły prasowe v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

• Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 23-06-2025, 16:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa